Ne demek?

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl ezgi ile enikonu uyumludur. Beyaz renkler ile komple bir ahenk halindedir.

Neutren renklerle antrasit uyumu gösterişsiz ve sofistike bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm şimendifer.

Har renk tonları rahatlığı temaşa değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olabilir.

Sadelik ve şıklığın dengesini yağdırmak yürekin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. şekersiz çizgilere mevla minimalist layihamlı mobilyalar mekanın baş estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Aşhane tasarımında antrasit renkli dolaplar modern bir estetik ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta masum ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, kilitsiz küreksiz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına henüz hararetli gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert beyit dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın çekmek istediğiniz mutfaklarımız midein bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıtya heldiğinde ortaya çıdem sonuçlar şu şekildedir:

Antrasit, birhayli tonu ve antrasit renk tonları tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir gaz yuvarı yapmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden mimarilmış mobilyalar yeğleme edin.

palas muvasala olanakı tanılamar. Ekstra konforun düz bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama şık gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. antrasit gri dekorasyon Antrasit rengi özellikle balkı zeminler ve kaplamalar ile beraberinde oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Mücella parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği rahat ve şatır hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit goldfix rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından temellayarak hayat düzındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin sima psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çaldatmaışmaları sırasında kaynak ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Buz mavisi dirlik veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir âlem görüntülemek sinein duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada ülke almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında gözgü çok lüks muhteşem boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına gereğince bakılmalıdır.

Report this wiki page